Finish Volvo Ocean Race

In 2015 was Den Haag voor het eerst gasthaven van de Volvo Ocean Race. Dit jaar zal in Den Haag op 24 juni de finish plaatsvinden van dit zeilspektakel.
Ook dit jaar is AT Events weer betrokken bij de Volvo Ocean Race. In opdracht van TIG Sports zijn wij van 24 juni 2018 t/m 1 juli 2018 verantwoordelijk verantwoordelijk voor de productie van het programma in de Race Village.

De Volvo Ocean Race is de langste en zwaarste zeilrace ter wereld. In juni 2018 eindigt deze legendarische race voor het eerst in de historie in Nederland. Na 46.000 gezeilde zeemijlen is Den Haag de ultieme bestemming.


De aankomst belooft voor de zeilers en de tienduizenden mensen een onvergetelijk sportmoment te worden. Den Haag is trots voor het eerst de finish van de Volvo Ocean Race te mogen organiseren. De ogen van zeilliefhebbers wereldwijd zullen op Nederland zijn gericht als de Volvo Ocean Race boten, waaronder het Nederlandse Team AkzoNobel, na negen maanden van intense strijd finishen en aanmeren in de haven van Scheveningen.

Negen dagen lang staat de haven van Scheveningen in het teken van zeilen en watersport. Er zijn tal van watersportactiviteiten en wedstrijden en er is volop entertainment. De Finish belooft een festijn te worden voor alle leeftijden, zeilfans, sportliefhebbers en gezinnen. Toegang is alle dagen gratis