Finish Volvo Ocean Race

De finish van de Volvo Ocean Race vondt op 24 juni in Den Haag plaats.
Net als de stop-over in 2015 is ook dit jaar AT Events weer betrokken bij de Volvo Ocean Race. In opdracht van TIG Sports zijn wij van 24 juni 2018 t/m 1 juli 2018 verantwoordelijk verantwoordelijk voor de productie van het programma in de Race Village.

De Volvo Ocean Race is de langste en zwaarste zeilrace ter wereld. In juni 2018 eindigde deze legendarische race voor het eerst in de historie in Nederland. Na 46.000 gezeilde zeemijlen is Den Haag de ultieme bestemming.


De aankomst van de boten met als winnaar Team Dongfeng zorgde voor de zeilers en de vele tienduizenden mensen een onvergetelijk sportmoment. Den Haag is trots voor het eerst de finish van de Volvo Ocean Race te mogen organiseren. De ogen van zeilliefhebbers wereldwijd staan op Nederland gericht als de Volvo Ocean Race boten, waaronder het Nederlandse Team AkzoNobel en Team Brunel na negen maanden van intense strijd finishen en aanmeren in de haven van Scheveningen.

Negen dagen lang staat de haven van Scheveningen in het teken van zeilen en watersport. Er zijn tal van watersportactiviteiten en wedstrijden en er is volop entertainment. De Finish belooft een festijn te worden voor alle leeftijden, zeilfans, sportliefhebbers en gezinnen. Toegang is alle dagen gratis