Wat we doen

Content & Concepts
Wij ontwikkelen en produceren concepten, concerten en televisieprogramma’s met de focus op live entertainment. Een goede marketingstrategie en de juiste mediamiddelen zijn hierin altijd het middelpunt en zorgen voor veel media aandacht, hoge kijkcijfers en veel bezoekers! AT EVENTS brengt mensen bij elkaar en zorgt voor bijzondere momenten en een blijvende herinnering.

Marketing
Organisaties en merken zijn op zoek naar aandacht. Dat is vandaag de dag een hele opgave! Wij gaan telkens met een frisse blik op zoek naar passend en creatief concept. We bieden de merken en organisaties een ‘podium’ en publiek. Wie de boodschap beleeft, begrijpt ‘m sneller, accepteert ‘m eerder, onthoudt ‘m beter en verteld het verder.

Productions
Wij vertalen  creatieve wensen en ideeën naar werkelijkheid. Dit doen we als tussenpersoon tussen de organisatie van een evenement en de leveranciers maar ook voor onze owned events. In alle gevallen leveren we totaaloplossingen; van strategieën en concept tot organisatie en productionele uitvoering.